Whey Protein SpecificationDownload

 

SingleCelled – суроватъчният протеин, който ще ти даде всичко, от което тялото ти има нужда

Искаш да се храниш здравословно, нали?

Искаш не просто да даваш на тялото си правилните храни, но и да му осигуряваш необходимите хранителни вещества в необходимите количества?

Искаш да постигнеш здраве и добра форма не само с тренировки, но и с подходящ хранителен режим?

Тогава може би знаеш, че тялото ти има нужда от достатъчно количество мазнини, въглехидрати и протеини, за да функционира нормално. И докато със съвременната диета е лесно да му осигуриш мазнините и въглехидратите, от които се нуждае, протеините остават някъде на заден план. За това е добре да си ги набавяш допълнително и под формата на хранителна добавка.

Знаеш ли че, препоръчителният дневен прием на протеин, за човек със средно ниво на активност, е около 2 грама на килограм телесно тегло? Така, ако тежиш 60кг, трябва всеки ден да приемаш по 120 грама протеин. Успяваш ли?

Често да приемаш нужното количество протеин с храната се оказва трудна задача. А той е най-важният елемент за здраво тяло и е добре да му обърнеш специално внимание. За да ти помогне с тази задача, на помощ идва нашия суроватъчен протеин SingleCelled, създаден специално за нуждите на всеки, който иска да се погрижи за здравето си с натурален продукт.

Какво прави протеинът SingleCelled толкова специален?

Суроватъчният протеин  е най-полезният протеин под формата на хранителна добавка, който ще срещнеш. Той се извлича от мляко и дава на тялото ти всички аминокиселини, от които то се нуждае, за да функционира добре.

За създаването на нашия суроватъчен протеин, използваме единствено мляко, без хормони. Правим това, за да се уверим, че даваме на своите клиенти продукт, без добавени вещества. Начинът на извличане също е естествен, без допълнителна обработка, за да може до теб да достигне продукт в най-чиста форма.

Можеш да избираш между неовкусен и протеин със страхотен вкус. А всеки от вкусовете, които предлагаме, съдържа натурални съставки, извлечени по естествен начин и без добавена захар.

 

Какви са ползите от приема на суроватъчен протеин SingleCelled?

Когато започнеш да приемаш редовно суроватъчен протеин, ще забележиш че:

  • Мускулите ти увеличават размера си;
  • Ще забележиш промяна във външния си вид: ноктите, косата и кожата ти ще бъдат по-здрави;
  • Възпаленията в тялото ти ще намалеят и ще започнеш да се чувстваш по-добре;
  • Ще имаш по-добро храносмилане;
  • Тялото ти ще се бори по-лесно с вредното влияние на околната среда;
  • Ще се чувстваш по-сит и съответно ще свалиш излишните килограми;
  • Нивата на холестерол в организма ти е се понижат.

За кого е подходящ?

SingleCelled протеин е подходящ за всеки човек, без значение от пола и възрастта, който иска да се погрижи за здравето на тялото си. Всяка доза протеин дава на тялото ти 24,6г. чист протеин, което значително ще ти помогне да достигнеш лесно препоръчителния дневен прием.

Как да го приемаш?

Можеш да добавяш своя протеин SingleCelled към закуската или смутито си сутрин. Можеш и да го приемаш преди или след тренировка под формата на протеинов шейк.

Просто смеси една доза от протеина с вода, мляко, сок или друга течност и се наслади на страхотен вкус и грижа за тялото си.

Избери своя суроватъчен протеин SingleCelled в чиста форма или със страхотен вкус още сега!